Service & Support

Vi sikrer at ditt IT-miljø fungerer effektivt, uten unødvendige avbrudd - med teknisk service og support

  • Nettverk og Serverdrift
  • IT rådgivning
  • Backup
  • Onsite Support

Nettverk & Serverdrift

Bedrifter er avhengige av at datautstyr, programvare og nettverk fungerer så optimalt som mulig. Feil i nettverk og systemer kan føre til full stans i virksomheten.

Backup av data

Sikkerheten er ivaretatt. Alle filer krypteres og komprimeres lokalt på din maskin før de overføres til våre servere. Kryptering gjør det umulig for andre å lese innholdet i dine data..

fjernhjelp

Vi kan hjelpe deg med dataproblemer direkte på maskinen din. Ring 62 43 22 00, forklar hva henvendelsen gjelder og be om fjernhjelp. Vi er tilgjengelig fra 08.00 til 16.00.

E-post oppsett

Vi hjelper deg med oppsett av e-post på din pc, uansett hvilken leverandør du har. Vi sikrer deg en fungerende e-post klient hvis du ikke har dette fra før..

Domene & Webhotell

Med plassleie på en av våre robuste servere er du sikret god og stabil tilgjengelighet på Internett. Ønsker du i tillegg ett domene for dette så fikser vi det også.

Support

Vi kan hjelpe deg eller din bedrfit uansett hvilken IT løsning du har i dag. Skulle det oppstå problemer eller du skulle trenge en support avtale, så er vi klare til å hjelpe deg.

Problemer med pc-en? Ring oss +47 62 43 22 00

Vi kan være behjelpelig med onsite eller fjernhelp.

Spørsmål? Kontakt oss

Vi er klare til å hjelpe deg med dine behov.